Réservez un séjour d’une nuit à Ostende

Blog

Découvrez les dernières nouvelles ici!

21/03 Bezoek Het Vlot

Laatste kans! 7 redenen om alsnog Het Vlot te ontdekken

Aan alle mooie liedjes komt een eind, zo ook aan Het Vlot. Kunst is (niet) eenzaam. Maar niet huilen, niet panikeren, je hebt nog even voor dat laatste bezoek. Toch nog enige twijfel of het wel de moeite is? Of je er de zetel voor wil verlaten? Laat je dan maar overtuigen door deze zeven artiesten.
19/03 Nieuws

Laatste maand in te gaan met KBC-actie

KBC-klanten krijgen per betalend ticket één ticket gratis.
03/01 Bezoek Het Vlot

48 uur drijven op Het Vlot

Twee dagen Oostende, dat is 48 uren baden in kunst, genieten van de rust, jezelf verlekkeren in onze restaurants en bars, misschien een concertje meepikken en een dikke snuif zeelucht binnenhalen. De stadsexpo ‘Het Vlot. Kunst is (niet) Eenzaam’ loopt momenteel, reden te meer om af te zakken naar Oostende. We geven je alvast een mogelijke planning mee, maar niet vergeten, van het paadje is ook ok!
11/12 Tussendoortje

De ideale spots voor een koffiestop tijdens Het Vlot. Kunst is (niet) eenzaam.

Voor je de tentoonstelling bezoekt, tussenin even uitrusten of achteraf lekker nagenieten: Het Vlot & koffie gaan altijd samen! Ontdek enkele leuke hotspots in Oostende die een perfecte aanvulling zijn op jouw ontdekkingstocht tijdens Het Vlot. Kunst is (niet) eenzaam.
16/10 Volontaires

Het Vlot / Jan Fabre recherche des volontaires

Pour l'exposition "Le Radeau. L'art (n)est (pas) seul. " De ZEE vzw recherche des volontaires!
28/09 Vrijwilligers

Gezocht! Vrijwilligers

De Zee Oostende vzw zoekt vrijwilligers die graag mee willen bouwen aan het imago van Oostende als dé kunststad aan zee!
05/09 Nieuws

Het Vlot meert aan in Oostende!

Kunst, daar krijgen wij niet genoeg van. In al zijn vormen. Gigantische murals en kleine interventies op The Crystal Ship, verschillende musea met veranderende expo’s en kunstwerken knal op de dijk en het strand. En daar komt nu de opvolger van “De Zee - salut d'honneur Jan Hoet” (2015) bij.